Προφίλ

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”.

African proverb

 

Αξίες

Η ΕΛΛΑΦΡΙΚ Α.Ε. διέπεται από ένα σύνολο αξιών που της έχουν προσφέρει μία επιτυχημένη πορεία και την έχουν κατατάξει μέσα στις πρώτες εταιρίες του κλάδου της:

 

Ποιότητα: Σε κάθε στάδιο λειτουργίας, σταθερή μας επιδίωξη είναι η παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Στην ΕΛΛΑΦΡΙΚ Α.Ε. εφαρμόζουμε διεθνείς κανονισμούς και λειτουργούμε αυστηρά μέσα στα νομοθετικά πλαίσια,ενώ συγχρόνως επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες ώστε να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Αξιοπιστία: Στην ΕΛΛΑΦΡΙΚ Α.Ε. διακατεχόμεθα από και λειτουργούμε με βαθύ αίσθημα ευθύνης να υπηρετούμε με συνέπεια τη βασική μας υπόσχεση: “Your reliable partner”.

Το ήθος, η σοβαρότητα και η ειλικρίνεια όλων των στελεχών μας, είναι από τις σημαντικότερες αρχές που έχουν καθορίσει τη μακροχρόνια πορεία μας και αποτελούν εχέγγυο της αξιοπιστίας μας.

Ικανοποίηση πελατών: Στην ΕΛΛΑΦΡΙΚ Α.Ε. τοποθετούμε πάνω από όλα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και πάντα αναζητάμε συνεργάτες με τους οποίους χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης που αντέχουν στον χρόνο και τις διέπει η συνέπεια, η φροντίδα, ο διάλογος, η φιλική διάθεση και η άμεση επικοινωνία.

 

Στόχοι / Όραμα

-       Να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας.

-       Να συμβάλλουμε στην ανέλιξη των συνεργατών μας που είναι για εμάς, σίγουρα ίσης σημασίας με τη δική μας ανέλιξη.

-       Να αποτελούμε διαχρονικά εγγύηση και ασφάλεια για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

-       Να διατηρούμε ή και να βελτιώνουμε την θέση της εταιρείας μας στον κλάδο της.

-       Να βελτιώνουμε, να αναπτύσσουμε και να εφαρμόζουμε νέες μεθόδους και πρακτικές με νέες επενδύσεις υψηλής τεχνολογίας.

 

Εγκαταστάσεις

Στην ΕΛΛΑΦΡΙΚ Α.Ε. διαθέτουμε νέες σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο Αττικής επί της οδού Π. Σπυρόπουλου 3, όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρίας, η παραγωγική μονάδα και οι αποθήκες μας.

.t3-video { background: #fff !mportant; min-height: 0px !important; }